Over Atilla

Jouw vrijheid.

Voor mij is werken pas zinnig, als ik jou verder op weg help. Als ik zie dat je na de training makkelijker en vrijer door je dag wandelt. Ik zet alles op alles om je maximaal te laten leren. Met je hoofd natuurlijk. En ook door je lichaam mee te laten doen.

De Galan School voor Training

Na mijn studie Algemene Economie, werkte ik als redacteur binnen de ontwikkelings-samenwerking. Mensen helpen lukte goed, maar ik miste de verbinding op persoonlijk niveau. Dat vond ik helemaal via de trainersopleiding van Karin de Galan: hoe ik mensen kan uitnodigen tot leren en hoe ik ze daarin vakkundig kan begeleiden. Waanzinnig mooi!

Zintuigelijk rijk

Van denken word ik blij. Van doen ook! Ik zocht ik het op: ik ging in een rockband zingen en schreef teksten en muziek. Ik danste modern en ik speelde rugby in de Ereklasse. Het hele zintuiglijk rijk kwam langs en ik leerde mijn non-verbale gedrag sturen om een bepaald effect te creëren. Met veel plezier! Dat hielp me enorm om bewuster te worden van mijn eigen gedrag en patronen.

 

Leren

Ik vind het te gek als ik iets nieuws leer! Helemaal als ik daardoor makkelijker werk. Dan houd ik meer denkvrijheid over. Die vrijheid geef ik graag aan anderen! Door ze te leren hoe hun brein werkt en er het maximale uit te halen. Vaardigheden om je concentratie te verhogen, maar ook om je persoonlijke doelen te bereiken. Meer overzicht, ruimte en aandacht voor de dingen die echt belangrijk zijn.